Værd at læse

Ekstra Bladet 2013.11.10Det var rigtig dejligt at læse anmeldelsen af MARATONKVINDEN  i går i Ekstra Bladet. VÆRD AT LÆSE og fire stjerner. 

Jeg er meget taknemmelig for, at min bog er blevet godt modtaget. Det har været lige som at være til eksamen, og min vurdering er, at jeg har bestået med en god karakter. Mine forhåbninger er blevet indfriet – det er en god historie samtidig med at læserne kan tage noget inspiration og nogle værktøjer med til deres eget liv. 

Fredag, lørdag og søndag var jeg til Bogforum i Bella Centeret for at præsentere min bog. Det var nogle spændende dage, hvor jeg fik talt med en masse mennesker, og mange købte bogen med hjem.

943727_622884614429610_469304916_nDSC03127

Fredag eftermiddag blev jeg interviewet til P4 om MARATONKVINDEN. Jeg var i godt selskab. Først blev Sara Blædel interviewet – derefter Annette Fredskov 🙂

Ellers er status, at jeg nyder at komme ud og holde foredrag OG jeg nyder stadig mine løbeture. Jeg er ude hver dag, men nogle dage nedsætter jeg farten og powerwalker. Jeg savner at løbe flere marathon, men jeg har det også godt med, at ikke alt i mit liv handler om marathon.

På lørdag holder vi Fredskov Marathon, og det glæder jeg mig til 🙂

Permanent link til denne artikel: https://www.fredskovmarathon.dk/2013/11/vaerd-at-laese/

Skriv et svar

Your email address will not be published.