Klar til nr. 500

Ja, jeg har ikke løbet 499 marathon, så jeg er ikke helt klar, men det bliver jeg. 14 marathon mangler jeg at løbe, men jeg har en god mavefornemmelse, så jeg er klar til at melde ud til hele verdenen, at jeg holder jubilæumsløb søndag den 23. marts 2014 til Fredskov Marathon. Det bliver en festdag 🙂

I dag blev dagen, hvor jeg overgav mig og oprettede en en Instagramprofil, så nu kan familien ikke være i fred. Det skal på Instagram 🙂

IMG_0750

Ulrich og Emilie i sofaen. Emilie er lige kommet hjem fra skole og læser. Ulrich arbejder hjemme. Ja, livet er skønt

 

 

 

 

 

 

 

 

 

I dag er også dagen, hvor jeg har sat tid af til brain storming. Nye ideer og drømme. Jeg fokuserer på, hvad jeg ønsker i mit liv. Jeg mærker efter, hvad der får mit hjerte til at banke lidt hurtigere, hvad der bringer mig glæde.

Det er mit liv, og jeg bestemmer selv, hvad jeg putter i det. Det er mit ansvar. Derfor er det vigtigt at se livet efter i sømmene en gang imellem. Er jeg på rette spor? Beslutninger der blev truffet år tilbage er ikke nødvendigvis rigtige i dag.

Jeg arbejder aktivt for at få det bedste ud af livet hver eneste dag 🙂

Permanent link til denne artikel: https://www.fredskovmarathon.dk/2014/01/klar-til-nr-500/

Skriv et svar

Your email address will not be published.