Løb med mening

Jeg synes jo altid, at løb er med mening, men i dag var der bonus. Dagens marathon var en del af Danmarks indsamlingen 2014, som i år har overskriften ”Når mor mangler.” De indsamlede penge går til 12 projekter, der bl.a. støtter forældreløse børn i Etiopien, hjælper mødre og spædbørn i Nepal, forebygger ungdomsgraviditeter i Guatemala og mindsker mødredødeligheden i Mozambique. Hvis du har lyst til at donere et beløb, kan du gøre det her.

IMG_0782

Endnu en dejlig dag i løbeskoene og mit marathon nr. 487

Der er efterhånden mange, som har lyst til at afholde marathon, og der dukker jævnligt nye løb op. Det er super dejligt. I dag var der premiere på  Midt I Maraton Sorø, og rigtig mange var mødt op for at være med.

Det var koldt i dag med frostvejr og lidt blæst, men der var sol og blå himmel, og det nød jeg.

Seks omgange i skønne omgivelser og så var jeg i mål. Jeg havde flere kræfter i benene, end jeg havde regnet med, så jeg løb hurtigere end i går. Nu mangler jeg “kun” 12 marathon, inden jeg er klar til mit jubilæum 🙂

Dagen i tal

Tidspunkt Lørdag den 25. januar 2014, kl. 9.00
Sted Midt I Maraton Sorø, www.midtimaraton.webs.com
Resultat 4.08.48
Marathon i alt 487
Marathon i 2014 7

Permanent link til denne artikel: https://www.fredskovmarathon.dk/2014/01/lob-med-mening/

Skriv et svar

Your email address will not be published.