Forår i luften

Der er forår i luften i dag med blå himmel og solskinsvejr. Det er SUPER dejligt. I LOVE IT  ❤❤

Selvom jeg sagtens kan tænke positive tanker i regn- og snevejr, så kan jeg ikke komme udenom, at jeg elsker solen. Det er fantastisk at løbe og mærke varmen fra solens stråler, og det kunne man i dag. 

Selvom jeg også løb marathon i går, var benene klar til morgen, og jeg havde et godt løb. Nu holder jeg marathonfri i morgen, og så er jeg klar til Ø-Marathon på onsdag. 

Jeg holder vinterferie i denne uge, og da Emilie og Viktor ikke er hjemme de første dage, og Ulrich er på arbejde, så nyder jeg at løbe marathon. 

Derudover nyder jeg at læse. Det havde jeg ikke overskud til under marathonprojektet, men nu tager jeg revanche. Jeg er meget optaget af vores sind, så det er primært selvudviklingsbøger, jeg læser. Der er meget spændende. 

Jeg træner mit sind hver dag og arbejder bevidst for at få det bedste ud af hver eneste dag. Det bliver nemmere og nemmere for hver dag. Det er ligesom med alt andet, man gerne vil være bedre til. Når man øver sig og træner, så kommer resultaterne.

Dagen i tal

Tidspunkt Mandag den 10. februar 2014, kl. 8.30
Sted Kanonkugle Marathon, www.cannonballmarathons.dk
Resultat 4.15.23
Marathon i alt 492
Marathon i 2014 12

Permanent link til denne artikel: https://www.fredskovmarathon.dk/2014/02/foraar-i-luften/

Skriv et svar

Your email address will not be published.