Sove længe eller løbe marathon?

I går var jeg i Frederikshavn, hvor jeg var med til Arena Sportsfestival 2014. Først havde jeg fornøjelsen at stå på Coast 2 Coasts stand med min bog, og derefter holdt jeg foredrag. Det var en super dejlig dag, hvor jeg mødte og talte med mange forskellige mennesker. 

Jeg havde den dejligste følelse i krop og sind, da vi kørte hjem mod Næstved. Ulrich var med mig, så jeg kunne slappe af på passagersædet 🙂

I dag skulle være en fridag. Vi ville komme sent hjem fra Frederikshavn, så jeg havde regnet med at sove længe og slappe af. MEN da vi nærmede os Ålborg begyndte mine tanker at kredse om marathon, og jeg kunne mærke lysten til at løbe i dag.

Da jeg stadig havde følelsen, da vi kørte over Lillebæltsbroen, tænkte jeg, SÅ GØR JEG DET. Vi skal jo gøre det, der får vores hjerte til at banke lidt hurtigere – det der får den rigtige gode følelse frem i vores krop og sind 🙂

IMG_0890

Dejligt at være i mål

Selvom jeg kun fik fem timers søvn, fortrød jeg ikke et sekund, da vækkeuret ringede i morges. Jeg var klar til at stå op og køre til marathon. Det var den rigtige beslutning.

Jeg havde en skøn tur, hvor jeg indimellem måtte arbejde ekstra hårdt for det på grund af vinden.

Nu er jeg nået til sofaen og afslapning, så jeg kan være klar til marathon igen i morgen. YES, I LOVE IT  ❤

Dagen i tal

Tidspunkt Søndag den 9. februar 2014, kl. 9.00
Sted 5 Tårn Motions Abstinens-marathon i Kalundborg, www.5taarnsmotion.dk
Resultat 4.13.54
Marathon i alt 491
Marathon i 2014 11

Permanent link til denne artikel: https://www.fredskovmarathon.dk/2014/02/sove-laenge-eller-loebe-marathon/

Skriv et svar

Your email address will not be published.