Jeg værdsætter mig selv

Vi bestemmer selv vores tanker. Det er et faktum, selvom det ikke altid føles sådan. Hvis du føler, at tankerne har deres eget liv, og de nogen gange er ude af kontrol, kan du ændre det – lige nu.

Jeg kunne KUN løbe 366 marathon på 365 dage, fordi jeg havde trænet sindet til at tænke positivt, se alt det gode, tro og have tillid. Nu træner jeg sindet hver eneste dag, og det gør jeg blandt andet ved bekræftelser. Det betyder, at jeg siger den samme sætning til mig selv igen og igen, indtil den er indprogrammeret i mit sind og i alle mine celler i kroppen. Det er enkelt og det virker.

Inden og under marathonprojektet sagde jeg igen og igen, “jeg kan, jeg vil, jeg gør det“. Det er min historie. Hvis der er noget, som jeg virkelig vil og ønsker, så kan jeg – hvis det er vigtigt nok, og jeg vil gøre en ekstra indsats.

I dag sagde jeg til mig selv igen og igen, “jeg værdsætter mig selv“.

På vej mod Ø-Marathon med radioen tændt ville tankerne bare have kørt. Jeg ville have gennemgået dagens program for tyvende gang eller have tænkt på, om Ulrich nu huskede at hænge vasketøjet op. Ligegyldige tanker. I stedet for tog jeg kontrol og bestemte selv, “jeg værdsætter mig selv“.

Nu har jeg den dejligste følelse af velvære i hele min krop og et smil om munden efter en skøn dag med marathon og følelsen af kærlighed til mig selv. Derudover har jeg meget mere at give til andre 🙂

Hvor var det fantastisk at løbe i solskinsvejr og næsten ingen vind. Jeg nød løbeturen og det gode selskab undervejs, mens jeg indimellem tænkte, “jeg værdsætter mig selv“.

Dagen i tal

Tidspunkt Onsdag den 5. februar 2014, kl. 8.30
Sted Ø-Marathon, www.marathonlisse.dk
Resultat 4.26.06
Marathon i alt 490
Marathon i 2014 10

Permanent link til denne artikel: https://www.fredskovmarathon.dk/2014/02/jeg-vaerdsaetter-mig-selv/

Skriv et svar

Your email address will not be published.