Sol og nye rabarber

Skønt at vågne op til sol og blå himmel. Selvom det var køligt fra morgenstunden, besluttede jeg mig for at skifte de lange kompressionsstrømper ud med mine korte Wrightsocks. Det var en god beslutning, for efter et par runder var jeg så varm, at jeg smed den langærmede trøje. Jeg nyder denne årstid, hvor dagene bliver længere og længere, og varmen begynder at komme 🙂

I al beskedenhed er jeg blevet god til at holde det samme tempo, og planen lykkedes, så jeg løb glad over målstregen i tiden 3.57.19 med en fantastisk følelse i krop og sind. Jeg elsker at sætte et mål, lave en strategi og så arbejde for at nå derhen.

DSC03229DSC03232

Nu skal benene kun have nogle langsomme og korte ture inden min debut på 100 kilometer på lørdag. Det er jeg ret spændt på.

I dag fejrede Thomas Lønbæk fødselsdag med et marathon, og min mor syntes, der skulle kage til. Hun hentede rabarber i haven og bagte rabarberkage, som vi nød i målet sammen med solen. Det er SKØNT at være marathonløber 🙂

Dagen i tal

Tidspunkt Tirsdag den 22. april 2014, kl. 8.30
Sted Fredskov Marathon, www.fredskovmarathon.dk
Resultat 3.57.19
Marathon i alt 505
Marathon i 2014 25

Permanent link til denne artikel: https://www.fredskovmarathon.dk/2014/04/sol-og-nye-rabarber/

Skriv et svar

Your email address will not be published.