God påske

I dag var mit eneste marathon i påsken, og jeg havde bestilt godt vejr :-) Himlen var blå fra morgenstunden og solen skinnede. Jeg tog shorts på, og efter første runde smed jeg den langarmede trøje. 

Jeg havde på forhånd tænkt, at min sluttid skulle være under fire timer, så jeg lagde ud i et hurtigt tempo. Carsten Jensen, som jeg fulgtes med på en hurtigt tur sidste lørdag, var igen klar til at sætte et godt tempo. 

Efter det halve marathon havde vi tretten minutter i banken, så det så godt ud i forhold til at komme under fire timer. På det tidspunkt tænkte jeg ikke, at jeg ville komme i nærheden af min personlige rekord, men jeg tænkte, at jeg gav alt, hvad jeg kunne, og så måtte jeg gå ned i tempo, når jeg ikke havde flere kræfter. 

Det var en fantastisk forårsdag, og jeg havde gode ben, så jeg kunne holde tempoet det meste af vejen. På sidste runde var der ved at være udsolgt, og  bakkerne føltes længere og hårdere. Det endte alligevel med, at jeg skar 9 sekunder af min PR og kom i mål på 3.36.45 med en fantastisk følelse i krop og sind. TAK :-)

IMG_1266

Dejligt at slutte af med hygge i solen med medaljen om halsen og en påskebryg.

IMG_1269

Arrangør Michael Steen Jensens hjemmelavede påskeæg. UHM.

 

 

 

Dagen i tal

Tidspunkt Lørdag den 19. april 2014, kl. 9.00
Sted Midt i Maraton Sorø, midtimaraton.webs.com
Resultat 3.36.45
Marathon i alt 504
Marathon i 2014 24

Permanent link til denne artikel: https://www.fredskovmarathon.dk/2014/04/god-paaske/

Skriv et svar

Your email address will not be published.