9 dage til start

I dag tænkte jeg ni dage frem. En ny grænse skal overskrides. Nogle vil kalde det et vanvidsprojekt at løbe 5 marathon på 48 timer. Jeg kalder det en spændende udfordring, der får mit hjerte til at banke lidt hurtigere.

Tejn IF/Løb byder velkommen på Bornholm til 6-24-48 timer & 5 x marathon 23. til 25. maj 2014, og jeg glæder mig.

Jeg er spændt – ikke på om jeg klarer det. Det er jeg sikker på, at jeg gør. Jeg er spændt på, hvordan det bliver. Kan jeg blive ved med at smile og fortælle mig selv de rigtige historier, når jeg bliver rigtig presset og mangler søvn? Hvordan bliver det at løbe marathon nummer fem om natten? Kommer jeg til at bande og ikke gide mere? Ja, i mål kommer jeg, men hvordan bliver stilen?

Det er vigtigt for mig, at jeg kommer godt i mål på Bornholm, og det betyder, at kroppen skal være klar. Lige nu gælder det altså om ikke at presse kroppen for meget. Det var målet for dagens Fredskov Marathon, og det lykkedes. 

Lige nu trommer regnen mod ruden, men vi var heldige at løbe alle 42,2 km i tørvejr.  Det blev dog aldrig varmt nok til at smide vesten eller den langærmede trøje, og ja, det er vanter jeg har på. Mine fingre fryser, og det kan jeg jo lige så godt gøre noget ved, selvom vi er i maj. Efter et par runder smed jeg dog vanterne.

Jeg løb det meste af turen i mit eget selskab, så jeg fik tænkt nye tanker, fundet løsninger på udfordringer og der dukkede også et par nye ideer dukkede op 🙂

Dagen i tal

Tidspunkt Onsdag den 14. maj 2014, kl. 8.30
Sted Fredskov Marathon, www.fredskovmarathon.dk
Resultat 4.07.53
Marathon i alt 508
Marathon i 2014 28

Permanent link til denne artikel: https://www.fredskovmarathon.dk/2014/05/9-dage-til-start/

Skriv et svar

Your email address will not be published.