Smil og trætte ben

IMG_2951

Trætte ben er ingen forhindring for at smile, så i dag var der både smil og trætte ben. Jeg kan godt mærke, at jeg har presset min krop ekstra de sidste måneder. Mange kilometer og et hurtigere tempo kræver mere restitution, end jeg er vant til. Det kunne jeg mærke på dagens marathon, hvor min puls var højere og mine ben tunge. Det fik ikke lov til at fylde så meget i mit hoved. Jeg flyttede fokus fra trætheden, og hen på hvad jeg ønskede – at komme godt i mål og nyde løbet. 

IMG_2955Der var meget at nyde. Glade marathonløbere, gode snakke, godt løbevejr – kun lidt regn og ingen blæst og så nød jeg min krop. Det er altså en fantastisk maskine – alle cellerne der arbejder sammen om, at jeg kan flytte det ene ben foran det andet og blive ved og ved.

Mange, mange tak for det 🙂

I går blev jeg interviewet til DR.DK i anledning af det forestående Copenhagen Marathon, og jeg skulle give et godt råd.

Nyd det og fokuser på det du ønsker. Når det gør lidt ondt, så fortæl dig selv, at det kan du godt klare.  Vend derefter opmærksomheden mod hvor fedt det bliver at stå i målet med medaljen om halsen. 

Foran mig har jeg en dejlig weekend fyldt med sport – bare ikke marathon. Både lørdag og søndag står jeg sidelinjen og hepper på Viktor og Emilie. Rigtig god weekend 🙂

Dagen i tal

Tidspunkt Fredag den 9. maj 2014, kl. 8.30
Sted Fredskov Marathon, www.fredskovmarathon.dk
Resultat 4.14.14
Marathon i alt 507
Marathon i 2014 27

Permanent link til denne artikel: https://www.fredskovmarathon.dk/2014/05/smil-og-traette-ben/

Skriv et svar

Your email address will not be published.