Nå dit mål

800_5011Hvad er dit mål?

Hvad ønsker du i dit liv? 

Får du det bedste ud af hver eneste dag?

Tag friheden til at skabe dit eget liv. Sæt fokus på at øge din livskvalitet. Lær hvordan du kan påvirke dine tanke- og handlemønstre. Træn positiv tænkning. 

Til august starter jeg kurser op i Næstved, Greve og Køge, hvor vi arbejder med mål og drømme. Du lærer at arbejde med mål. At få modet til at sætte mål. At sætte de rigtige mål for dig. At finde motivationen og bevare den. Du finder ud af, at målet er et værdifuldt værktøj, når du ønsker at udvikle dig og flytte dig fra et punkt til et andet.

Vil du nå i mål?

thumps up1

Når du ønsker at lave ændringer i dit liv, når du ønsker at komme fra A til B, er det vigtigt, at du sætter mål. Målsætningen hjælper dig med at holde fokus på, hvor du er på vej hen – hvad du ønsker.

Uanset om du ønsker at løbe et marathon, få et bedre selvværd, tabe fem kilo, finde vejen tilbage til livet efter en diagnose, komme i træningscenteret hver anden dag, få bedre relationer, være bedre til at tænke positivt eller noget helt andet, så handler det om, at du vil nå dit mål.

If you can dream it, you can do it

Citat af Walt Disney, som på dansk lyder sådan her: Hvis du kan drømme det, kan du gøre det. Det er altså kun os selv, der sætter begrænsninger. På kurset fjerner vi begrænsningerne og fokuserer på et liv fyldt med glæde, livskvalitet og muligheder. Vi når i mål!

Se mere information om datoer, sted og tilmelding her.

Hvis du har spørgsmål er du velkommen til at kontakte mig på telefon 40 47 30 27 eller sende en mail til annette@annettefredskov.dk.

Permanent link til denne artikel: https://www.fredskovmarathon.dk/2014/07/naa-dit-maal/

Skriv et svar

Your email address will not be published.