Hvad laver du?

Efter ferie og mere end 14 dage uden marathon havde jeg regnet med at løbe marathon i weekenden. Jeg har dog ikke helt kunne bestemme mig, så jeg har ikke stået på nogle startlister. I går aftes klokken 21.00 sagde jeg til Ulrich, Jeg har ikke lyst til at stå tidligt op i morgen, så jeg bliver nok hjemmeHar du bestemt dig?, lød det fra Ulrich. Næh, smilede jeg. 

Klokken 23.00 puslede jeg ud i køkkenet. Hvad laver du?, spurgte Ulrich. Saftevand til i morgen, grinede jeg. Jeg må bare afsted. Selvom jeg er træt, når jeg vågner, så forsvinder den hurtigt, når solen skinner, himlen er blå og jeg har løbesko på. Jeg må hellere gå i seng. Vækkeuret ringer kl. 5.15 🙂

Det var en smuk og dejlig morgen, og jeg glemte alt om trætheden. Solen havde allerede godt fat fra morgenstunden, og det var varmt. Heldigvis blæste det en del på halvdelen af ruten, så det kølede lidt af.

Jeg var meget opmærksom på at drikke nok og indtage salt. Jeg har erfaret, at det er nødvendigt for mig at indtage ekstra salt, når jeg sveder

meget. Ellers kan kroppen ikke optage væske og næring. Det lykkes rigtig godt for mig i dag, og jeg havde en super fin tur. 

En tur hvor jeg pressede mig selv til at løbe så stærkt som muligt i varmen. Mit mål var at komme i mål under fire timer, og det lykkedes med 3.52.28. Benene var trætte til sidst, men i stedet for at fokusere på det, gentog jeg igen og igen inde i mit hoved, jeg er frisk, jeg er frisk, jeg er frisk, jeg er frisk, jeg er frisk, jeg er frisk, jeg er frisk. Så glemte jeg trætheden 🙂

Det var skønt at løbe i Skinnermaraton igen. Det er præcis et år siden, jeg var derude sidst. Den 20. juli 2013 løb jeg Skinnermaraton – det første marathon efter jeg var færdig med 366/365 🙂

Dagen i tal

Tidspunkt Søndag den 20. juli 2014, kl. 7.00
Sted Skinnermaraton, www.skinnermaraton.dk
Resultat 3.52.28
Marathon i alt 519
Marathon i 2014 39

Permanent link til denne artikel: https://www.fredskovmarathon.dk/2014/07/hvad-laver-du/

Skriv et svar

Your email address will not be published.