Fem i træk – Ses vi?

fredskov_marathon_logo_highDe sidste par uger har jeg set på fra sidelinjen (sofaen), når mange andre har luftet løbeskoene til de mange marathonløb, der afholdes over hele Danmark. Der er dog ikke groet mos på mine løbesko. Jeg er ude hver dag med et stort smil på læben. Selvom jeg ikke vil undvære marathon, er det allervigtigste mine daglige løbeture, hvor jeg får ny energi og styr på mit indre liv 🙂

Det har været godt med en marathonpause, for nu er jeg “sulten” igen, og det er godt. I næste uge holder vi Fredskov Marathon Fem i Træk, så jeg løber marathon mandag, tirsdag, onsdag, torsdag og fredag.

Vil du være med? Du behøver selvfølgelig ikke løbe alle dagene, og du bestemmer selv hvor langt. Der er også medaljer og diplomer til dem, der løber runder 🙂

Se mere information her på hjemmesiden under Fredskov Marathon. 

Det hele handler jo ikke om marathon 🙂

I efteråret fortsætter jeg med at holde foredrag om motivation, livsindstilling, valg, ansvar, positiv tænkning og ALT ER MULIGT. Flere af foredragene er offentlige, hvor du kan købe billet. Det første foredrag er allerede den 27. august i Rødovre. Se mere her.

thumps up1Jeg glæder mig også til at starte efterårets første kursushold op i uge 34. Jeg har hold både i Næstved, Greve og Køge. Du kan stadig nå at tilmelde dig, hvis du vil øge din livskvalitet, blive bedre til automatisk at tænke positivt og nå dine mål. På kurset tager vi friheden til at skabe vores eget liv. Der er også hold for dig, der har en diagnose og vil godt videre.

Se mere på www.annettefredskov.dk under Kurser og Workshops eller kontakt mig på 40 47 30 27 eller annette@annettefredskov.dk

Livet er fantastisk – det vælger jeg, det skal være!

Permanent link til denne artikel: https://www.fredskovmarathon.dk/2014/08/fem-i-traek-ses-vi/

Skriv et svar

Your email address will not be published.