Flere tal

Flere tal men ingen kage 🙂 🙂

Det bliver der lavet om på i morgen, hvor Pia Hansson bager roulade for at lokke Ulrik Pihl til at løbe endnu et marathon. Det er ellers ikke nødvendigt at lokke med kage, for Ulrik Pihl kan ikke se til, mens tre piger som de eneste løber fem Fredskov Marathon i træk. Det er sjældent, at det er kvinderne, der dominerer 🙂

Der bliver talt og talt, og i dag siger vi stort tillykke til Henning Baginski og Claus Balshøj, som for første gang løb fire marathon på fire dage. De to herrer 

kan desværre ikke komme i morgenSusanne Gren løb for første gang seks marathon på seks dage, og hun fortsætter i morgen. Pia Beck løb sit andet marathon og fordoblede dermed antallet af marathonmedaljer. Ole Bille løb marathon nummer 50 og blev drillet, fordi han ikke havde kage med. Vi prøvede at lokke ham til at komme igen i morgen, men han var vist blevet træt af at høre på Ulrik Pihl og Pia Hansson 🙂 🙂 🙂 Ja, vi hygger os, og der er meget fis og ballade og godmodige drillerier 🙂

Stort tillykke til alle og tak for i dag 🙂 Uanset hvor mange marathon vi har løbet, mister vi aldrig respekten for distancen. 42,2 kilometer er langt!

Dagen i tal

Tidspunkt Torsdag den 14. august 2014, kl. 8.30
Sted Fredskov Marathon, www.fredskovmarathon.dk
Resultat 4.37.14
Marathon i alt 524
Marathon i 2014 44

Permanent link til denne artikel: https://www.fredskovmarathon.dk/2014/08/flere-tal/

Skriv et svar

Your email address will not be published.