Tak for nu

Det har været en skøn uge, og jeg har nydt det. Vi har hygget os, og jeg har haft mange gode snakke med både gamle kendinge og nye ansigter, som jeg håber at se igen. Grænser er blevet rykket og nye mål er nået. Stort tillykke til alle!

Lige nu er Fredskov Marathon løbsplan meget kort. Marathon og halvmarathon i Knuthenborg Safaripark lørdag den 13. september er vores eneste planlagte løb lige nu. Du kan stadig nå at være med. Se mere her

Men bare rolig – der kommer flere løb 🙂

I dag siger jeg tak for nu. Det er skønt med en fridag i morgen. Pia Hansson og Ulrik Pihl fortsætter i morgen til Skodsborg Marathon. Jeg har stor respekt, men jeg er ikke misundelig, nærmere lidt mættet! 

IMG_3687

Jelena Laursen løb for første gang 2 marathon på 2 dage. Stort tillykke.

IMG_3702

Annette Fredskov, Pia Hansson, Susanne Gren og Ulrik Pihl. Vi tog dem alle fem i denne uge.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Dagen i tal

Tidspunkt Fredag den 15. august 2014, kl. 8.30
Sted Fredskov Marathon, www.fredskovmarathon.dk
Resultat 4.36.16
Marathon i alt 525
Marathon i 2014 45

Permanent link til denne artikel: https://www.fredskovmarathon.dk/2014/08/tak-for-nu/

Skriv et svar

Your email address will not be published.