Run Kevin

Dagens mand er Kevin Vilhelmsen, arrangør af Fruens Bøge Marathon i Odense og i dag medlem af Klub 100 Marathon. Stort tillykke til Kevin!

Da jeg første gang skulle til Fruens Bøge Marathon for over tre siden, kendte jeg ikke Kevin. Jeg undrede mig over navnet på løbets hjemmeside, som dengang hed www.runkevin.dk 🙂 Nu smiler jeg, for det er indlysende, men dengang tænkte jeg, hvad er det for en vin? Er der en vin, der hedder Runkevin, som kommer fra Odense, og hvad har den så med løbet at gøre? 

Siden fandt jeg ud af, at der ikke stod runkevin, men Run Kevin 🙂 Ja, ja, I må gerne grine ad mig. Det giver god energi med et grin 🙂 For en ordens skyld vil jeg lige nævne, at navnet på hjemmsiden er lavet om til www.fruensboegemarathon.dk

Det startede med at regne 10 minutter efter start, så det var en våd omgang. Alligevel var det super hyggeligt, og der var god stemning blandt de 100 løbere. Jeg havde en plan om at løbe lidt hurtigere i dag og komme i mål under fire timer. Jeg vidste ikke helt om kroppen var med på ideen efter ugens fem marathon, men jeg ville prøve, og det lykkedes.

På de første to omgange satte jeg 6 minutter i banken, så jeg havde lidt at give af til sidst. Kroppen var med mig, og det var først på sidste runde, at farten faldt en del, men det gjorde ikke noget, og jeg var stolt, da jeg løb i mål på 3.51.54. 

Det er længe siden, at jeg har løbet på Fyn, så det var ekstra dejligt at se alle dem fra Fyn og Jylland, som jeg ikke ser så tit. Tak for i dag!

IMG_3722

Starten er gået i Fruens Bøge ved Odense Å.

IMG_3727

42 kilometer forude. Jeg har sat fart på.

IMG_3733

Jubilæet fejres med flotte kager. Her er en af dem.

IMG_3737

Kevin i depot undervejs. Uden mad og drikke duer helten ikke.

IMG_3746

Hurra. Jeg gjorde det – nåede i mål under fire timer.

IMG_3752

Kevin får medaljen overrakt af sin skønne familie.

IMG_3755

Velkommen i klub 100 Marathon Danmark.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Dagen i tal

Tidspunkt Søndag den 17. august 2014, kl. 10.00
Sted Fruens Bøge Marathon, www.fruensboegemarathon.dk
Resultat 3.51.54
Marathon i alt 526
Marathon i 2014 46

Permanent link til denne artikel: https://www.fredskovmarathon.dk/2014/08/run-kevin/

Skriv et svar

Your email address will not be published.