På vej hjem

Efter en intens og meget udviklende uge i San Diego er kufferten pakket, og jeg er snart på vej hjem. Det har været fantastisk at være her, men jeg glæder mig selvfølgelig til at komme hjem. Det bliver SKØNT at se mine kære igen. Mon ikke også løbeskoene trænger til et marathon. Så glæder jeg mig meget til at implementere mine nye erfaringer i mit arbejde og i mit personlige liv. Love-Yourself-HYL-rAt gennemføre Heal Your Life Workshop Leader træningen har været en enorm givende oplevelse både på det personlige og professionelle plan. Fantastisk med flere værktøjer i værktøjskassen.

Løbeskoene er blevet luftet hver eneste dag, og jeg har haft nogle skønne løbeture langs stranden i San Diego. Nu er jeg ved at være klar til at planlægge flere Fredskov Marathon. Jeg regner med, at der i løbet af den næste fredskov_marathon_logo_highuge kommer nye datoer for Fredskov Marathon. 

Jeg er på min telefon 40 47 30 27 igen på tirsdag den 30. september.

Onsdag den 1. oktober, kl. 19.00 holder jeg foredrag på Mørkhøj Bibliotek i Søborg. Køb billet og se mere info her. Jeg håber vi ses til en spændende aften.

Du fortjener kærlighed, glæde, latter og passion!

Permanent link til denne artikel: https://www.fredskovmarathon.dk/2014/09/paa-vej-hjem/

Skriv et svar

Your email address will not be published.