Sjov i Knuthenborg Safaripark

Jeg glæder mig altid til at løbe i Knuthenborg Safaripark. Det er tredje år i træk, at vi afholder marathon og halvmarathon i parken i de skønneste omgivelser blandt kameler, dromedarer og mange andre spændende dyr. 

Vi havde en skøn dag med løbere fra hele Danmark. Der var debutanter på både halvmarathon og marathondistancen, og der var flere der satte PR (personlig rekord). Stort tillykke til alle løbere 🙂

Det var dejligt at byde velkommen til Jakob og Henrik Nonnemann, som blev danmarkskendte, da de ikke fik tilladelse til at løbe på Storebæltsbroen. Halvmarathon på Storebæltsbroen blev også afholdt i dag, og det var ikke tilladt at løbe med løbevogn, så Jakob kunne ikke være med. Derfor gik turen til Knuthenborg i stedet for.

Knuthenborg Safaripark byder på oplevelser for hele familien, og mange havde da også taget familien med. Viktor nød blandt andet turene i den nye vandrutsjebane.

Løbet var igen i år en succes, så vi er klar igen til næste år. Tak til vores trofaste hjælpere, som har været med alle årene. I sørger for, at alle har det godt, og I er super gode til heppe. Det er en fornøjelse at løbe marathon blandt så mange glade mennesker. Tak til alle for en skøn dag 🙂

Billeder fra dagen kan ses her .

Resultater og diplomer er klar her.

IMG_5112

Klar, parat, start

IMG_5133

Så er vi i gang

kameler

Skønt syn på løbeturen

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Dagen i tal

Tidspunkt Lørdag den 13. september 2014, kl. 11.00
Sted Fredskov Marathon i Knuthenborg Safaripark, www.fredskovmarathon.dk
Resultat 3.51.42
Marathon i alt 528
Marathon i 2014 48

Permanent link til denne artikel: https://www.fredskovmarathon.dk/2014/09/sjov-i-knuthenborg-safaripark/

Skriv et svar

Your email address will not be published.