Fantastisk fredag

Det er fantastisk at starte weekenden med et marathon i godt selskab og dejligt vejr 🙂

Jeg kom sent i seng i går aftes, og selvom jeg var træt, lå jeg vågen og var lang tid om at falde i søvn. I stedet for at blive stresset over det og tænke, Hvorfor kan jeg ikke sove, når jeg er så træt? Jeg skal falde i søvn nu, så jeg kan løbe i morgen. Det bliver svært at komme op, når jeg kun sover så lidt………og så videre, så tænkte jeg, Det var en dejlig aften i Sønderborg. Fedt at møde Michelle Kristensen. Det har været en skøn dag. Jeg har det godt, og min krop har det godt. Selvom jeg ikke sover, så restituerer min krop og mine celler. Jeg er frisk, når jeg vågner i morgen. Det bliver en fantastisk dag i løbeskoene. Jeg tror, det bliver godt vejr………… og så videre

Da jeg vågnede i morges, var jeg lidt træt, men tænkte med det samme, det er en dejlig dag, og jeg er frisk. Jeg flyttede fokus væk fra trætheden, glemte alt om den og havde en fantastisk dag i løbeskoene 🙂

Torben Sørensen og Morten Alexius Sørensen

Torben og Morten Sørensen – far og søn løb marathon sammen.

Preben Peter Bouchra

Stort tillykke til Peter(i midten) som løb marathon for første gang i godt selskab med Preben og Bouchra.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Dagen i tal

Tidspunkt Fredag den 7. november 2014, kl. 8.30
Sted Fredskov Marathon, www.fredskovmarathon.dk
Resultat 4.06.50
Marathon i alt 531
Marathon i 2014 51

Permanent link til denne artikel: https://www.fredskovmarathon.dk/2014/11/fantastisk-fredag/

Skriv et svar

Your email address will not be published.