Nu er jeg her igen!

Efter en måneds frivillig marathonpause var det skønt at løbe marathon igen. Det var dejligt med en pause, men jeg har også savnet den lange distance og fællesskabet. Nu er jeg her igen 🙂

Jeg har aldrig nogen fast plan for tempoet inden et marathon, men jeg har en fornemmelse af, hvor hurtigt jeg tror, at jeg løber. Det er vigtigt for mig at lytte til kroppen og have en god oplevelse, og jeg kan aldrig helt vide, hvad kroppen er klar til på dagen. 

I dag forventede jeg at løbe på omkring fire timer, plus/minus 5-10 minutter, helst minus 🙂 Det lykkedes også, men jeg måtte arbejde for det. På den sidste runde var benene TUNGE og TRÆTTE – mere end sædvanligt, så inde i mit hoved fortalte jeg mig selv den positive version af virkeligheden. 

Hvor er det dejligt, at det ikke blæser. Jeg når i mål under fire timer – også selvom jeg går op ad de næste bakker. Det må jeg gerne – gå op ad den hårde bakke. Så får jeg lige et pusterum. Jeg er snart i mål. Super skønt at være i gang igen efter en måned uden marathon. Hyggeligt at følges med Michael og Bouchra. Min krop er fuldstændig fantastisk.

Og så forestillede jeg mig, hvordan mine celler klarer det hele inde i kroppen. Vi mennesker har en fantastisk forestillingsevne, og den skal vi bruge.

Mine celler ligner lilla ballonmænd og kvinder med små arme og ben og store smil. De bor inde i mig i et lille samfund, hvor de allesammen har forskellige opgaver. Nogen går rundt med koste og fejer affaldsstofferne sammen, mens andre kører dem væk i trillebør. Nogen bygger med mursten, så mine muskler er klar igen, og andre spiser, så der er noget at genopbygge med. Et team står op hepper, kom så Annette, du kan godt, du ser godt ud, godt klaret, du er sej, vi er med dig. De samarbejder med mig, arbejder hårdt og har det godt. Vi er sammen om det, og efter at jeg har fokuseret på mine celler, får jeg energi og glæde til at fortsætte. 

Så jeg kom godt igennem de sidste ti trætte kilometer. Vi vælger altid selv, hvilken historie vi fortæller om vores liv. Jo flere positive historier, jo mere glæde og begejstring, jo sjovere og mere fantastisk er livet!

Dagen i tal

Tidspunkt Torsdag den 4. december 2014, kl. 8.30
Sted Brøderup Marathon, www.broederupmarathon.dk
Resultat 3.52.42
Marathon i alt 532
Marathon i 2014 52

Permanent link til denne artikel: https://www.fredskovmarathon.dk/2014/12/nu-er-jeg-her-igen/

Skriv et svar

Your email address will not be published.