Toppen af Nokken Marathon

2014 er året, hvor der er kommet mange nye privatarrangerede marathon til, så alle os “marathontosser” kan få vores behov dækket.

🙂 🙂 🙂

Det var tredje gang, at arrangør Henrik Hoplarik Franijeur afholdte Toppen af Nokken Marathon på Amager, og det var første gang, at jeg havde fornøjelsen. Det er fedt at løbe nye steder og opleve nye omgivelser. Jeg får set steder, som jeg ellers aldrig ville kende.

42,2 kilometer er 42,2 kilometer, men det føles forskelligt. Otte omgange kan være mentalt mere krævende end seks omgange, selvom det i begge tilfælde ender med 42,2 kilometer. Otte omgange i dag føltes langt for mig, og kræfterne var brugt op, da jeg kom i mål. Det skyldes også, at jeg pressede mig selv de sidste to runder for at komme i mål under fire timer. 

Det lykkes med hjælp fra Rene Hjorth Olsen, som trak godt 🙂 De første seks runder snakkede vi, men så blev jeg tavs. Jeg var træt og brugte energien på at følge med. Det var super dejligt at løbe over målstregen under fire timer. Tak for i dag!

rene og mig1rene og mig5udsigt1omgivelser1udsigtdepot

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Foto: Hanne Rasmussen

Dagen i tal

Tidspunkt Fredag den 19. december 2014, kl. 8.30
Sted Toppen af Nokken Marathon, www.freewebsiteservice.com/hoplarik
Resultat 3.58.16
Marathon i alt 537
Marathon i 2014 57

Permanent link til denne artikel: https://www.fredskovmarathon.dk/2014/12/toppen-af-nokken-marathon/

Skriv et svar

Your email address will not be published.