Det regner!

Det var blæsende, vådt og gråt, da starten gik til Fredskov Marathon i morges. MEN der var ingen sne, og det blæste ikke så meget, som jeg havde forventet. Marathon i regnvejr gør dig stærkere – eller syg som der var en der sagde med et smil.

Efter nogle timer stoppede regnen, og jeg nød at løbe i tørvejr. Ja, det gælder om at tage ja-hatten på, og så kan jeg også se det gode i at løbe marathon i regnvejr i december. 

Efter mavepine ved sidste marathon var jeg frisk og løb stabilt, så jeg nåede i mål inden uret rundede de magiske fire timer. Jeg løb nogle runder alene, mens ellers gik tiden hurtigt i godt selskab.

Preben Damsgaard løb sit marathon nummer 99 og er klar til nummer 100 på lørdag, hvor vi holder marathonfest. Du kan stadig nå at være med til at løbe marathon, halvmarathon eller runder. Se mere info her på hjemmesiden. Håber vi ses 🙂

Dagen i tal

Tidspunkt Mandag den 15. december 2014, kl. 8.30
Sted Fredskov Marathon, www.fredskovmarathon.dk
Resultat 3.58.22
Marathon i alt 536
Marathon i 2014 56

Permanent link til denne artikel: https://www.fredskovmarathon.dk/2014/12/det-regner/

Skriv et svar

Your email address will not be published.