Mange, mange tak!

Vi har snart afholdt trehundrede Fredskov Marathon, og størstedelen af dem har mine forældre været vært for. Det er i høj grad deres fortjeneste, at rammerne er i orden, når vi løber Fredskov Marathon. Jeg nyder at komme hjem og løbe marathon. 

Kære mor og far. Mange, mange tak for at I har lyst til at afholde Fredskov Marathon. Det er vi mange, der er glade for 🙂

I dag var første Fredskov Marathon i 2015. En kold dag men heldigvis uden vind, hvilket jeg nød meget. Der har været en del blæsevejr denne vinter, og derfor nyder jeg vindstille vejr ekstra meget.

 

 

Det var meningen, at jeg ville spare lidt på kræfterne i dag, da jeg løber et lidt hårdere marathon i morgen med højdemeter og krævende underlag. Sådan blev det ikke. På første runde løb jeg og snakkede med de hurtigste løbere, og selvom jeg ikke kunne blive ved med at følge dem, var jeg inde i en god rytme, som jeg fortsatte med. Benene var trætte, da jeg havde 14 km igen, men jeg lå til at komme i mål under fire timer, så jeg fortsatte i samme tempo, selvom benene gerne ville sætte farten ned, og det lykkedes. Tak for en dejlig dag i løbeskoene!

I morgen bliver anderledes. Jeg er spændt på StreetCommander Trail Marathon i Nr. Vedby Grusgrav. Trailskoene er fundet frem, og jeg er klar til nye udfordringer.

Dagen i tal

Tidspunkt Fredag den 23. januar 2015, kl. 8.30
Sted Fredskov Marathon, www.fredskovmarathon.dk
Resultat 3.57.08
Marathon i alt 547
Marathon i 2015 8

Permanent link til denne artikel: https://www.fredskovmarathon.dk/2015/01/mange-mange-tak/

Skriv et svar

Your email address will not be published.