Streetcommander Trail Marathon – JA TAK

Det var en super god oplevelse at løbe Streetcommander Trail Marathon i Nr. Vedby Grusgrav. Ti gange 4,2 kilometer i de skønneste omgivelser. Op og ned, op og ned, så mine benmuskler er godt brugte nu. Det blæste en del og var koldt, men vi får jo varmen, når vi løber. Sidst i løbet begyndte det at sne, men det var bare en charme ekstra 🙂

Jeg havde regnet med at blive ekstra udfordret i dag på grund af det kuperede terræn, og det blev jeg også. Det gik dog bedre, end jeg havde forventet, og jeg var ikke så mærket af løbet i går, som jeg havde regnet med. Anden halvdel af løbet var dog en del langsommere for mig end første del. Kroppen fortalte mig, at jeg skulle sætte farten ned 🙂

Hvis jeg var løbsanmelder ville løbet få fem løbesko ud af fem. Velassorteret depot, smil og god stemning, skøn natur, perfekt afmærket rute – så det var ikke muligt at løbe forkert i grusgraven, flot medalje. Ja tak, jeg kommer igen! 

Mange tak for i dag!

 

IMG_2367

Dejligt at være i mål

IMG_2373

Super flot medalje med sand fra grusgraven

 

 

 

 

 

 

 

 

Dagen i tal

Tidspunkt Lørdag den 24. januar 2015, kl. 9.00
Sted Streetcommander Trail Marathon www.streetcommandertrailmarathon.dk
Resultat 4.41.10
Marathon i alt 548
Marathon i 2015 9

Permanent link til denne artikel: https://www.fredskovmarathon.dk/2015/01/streetcommander-trail-marathon-ja-tak/

Skriv et svar

Your email address will not be published.