Passion og begejstring

Selvom jeg er meget passioneret omkring at løbe marathon, så kan der være perioder, hvor lysten er mere dæmpet. Sådan havde jeg det for et par måneder siden. NU blomstrer passionen, og jeg har lyst til at løbe hele tiden.

I denne uge var min plan at løbe marathon torsdag og fredag og så holde fri i weekenden. Nu har jeg løbet de to dage – et hårdt løb i torsdags og en hyggetur i dag, men jeg har lyst til mere. Jeg kan mærke blodet boble i mine årer, så jeg tror, at jeg tager afsted til marathon omkring Damhussøen  i morgen. 

Ifølge vejrudsigten bliver det solskinsvejr og næsten ingen vind, så det ville være ærgerligt at gå glip af et marathon i så godt vejr 🙂

I dag nød jeg turen i tørvejr i Skodsborgs skønne natur i godt selskab.

Dagen i tal

Tidspunkt Fredag den 16. januar 2015, kl. 8.30
Sted Skodsborg Marathon, www.skodsborgmarathon.dk
Resultat 4.41.16
Marathon i alt 543
Marathon i 2015 4

Permanent link til denne artikel: https://www.fredskovmarathon.dk/2015/01/passion-og-begejstring/

Skriv et svar

Your email address will not be published.