Måske i morgen!

IMG_2304

I dag viste vejret sig fra sin gode side med blå himmel og solskin. Vinden kunne vi stadig mærke men pyt med det. Det var skønt at løbe fire timer i solskinsvejr, og da jeg kørte hjem måtte solbrillerne frem 🙂

Der var næsten trængsel omkring Damhussøen og Damhusengen. Rigtig mange var ude at nyde det pragtfulde vejr både med og uden løbesko.

Tanken om at løbe under fire timer havde strejfet mig, men jeg havde det ikke i mig. De første tyve kilometer snakkede jeg. Jeg kunne godt mærke, at det var tredjedagen, men jeg var stadig optimist. Derefter meldte trætheden sig, og de sidste par runder var langsomme men gode.  

Det var tredje marathon på tre dage – alle løbet med glæde og begejstring, og jeg har lyst til at fortsætte i morgen. Det gør jeg måske også eller??? 🙂

Taget af Annika Aaes

I hyggelig snak med Michael Steen Jensen.

Taget af Annika Aaes2

Altid hyggeligt at følges med Carsten Jensen.

 

 

 

 

 

 

 

 

Tak til Annika Aaes for billeder 🙂

Dagen i tal

Tidspunkt Lørdag den 17. januar 2015, kl. 9.00
Sted Damhus Cannonball Marathons, www.cannonballmarathons.dk
Resultat 4.07.59
Marathon i alt 544
Marathon i 2015 5

Permanent link til denne artikel: https://www.fredskovmarathon.dk/2015/01/maaske-i-morgen/

Skriv et svar

Your email address will not be published.