Stærk og glad

Det var en fantastisk formiddag i løbeskoene. Jeg føler mig stærk både i krop og sind. 

Mine ambitioner var høje fra morgenstunden, da jeg besluttede mig for, at jeg ville løbe efter at komme i mål under fire timer på dag fire. I går lykkedes det ikke, men det skal ikke afholde mig fra at prøve igen. 

Jeg fik sat et godt tempo fra start, hvor jeg fulgte med nogle af de hurtige løbere. Efter 10 km gav jeg slip på dem og fandt mit eget tempo, som jeg holdt resten af turen. For at sige det som det er: Jeg er mega stolt!

Hvor får du energien fra? var der en, der spurgte. Den skaber jeg blandt andet igennem mine positive tanker og mit fokus. I dag forestillede jeg mig, at mit hoved sluttede af med en tragt. Ned igennem tragten strømmede et kraftfuldt hvidt lys med energi, som fordelte sig i min krop. Jeg så for mig, hvordan mine celler jublede og hjalp mig til at blive ved, selvom benene var trætte. Imens tænkte jeg, “Tak, for at jeg kan. Mange, mange tak.”

Dagen i tal

Tidspunkt Søndag den 18. januar 2015, kl. 8.30
Sted Brøderup Marathon, www.broederupmarathon.dk
Resultat 3.56.11
Marathon i alt 545
Marathon i 2015 6

Permanent link til denne artikel: https://www.fredskovmarathon.dk/2015/01/staerk-og-glad/

Skriv et svar

Your email address will not be published.