Familieprojekt

At afholde Fredskov Marathon er et familieprojekt. Ulrich klarer det administrative. Mine forældre sørger for alt det praktiske i forbindelse med løbet. Jeg løber og er meget taknemmelig for den store opbakning, jeg får. 

Når jeg ankommer har mine forældre gjort det hele klar. I dag var pavilionen sat op foran garagen og det store depotbord sat frem med diverse lækkerier. Vi har alle brug for energi, når vi løber lange ture, men det er meget forskelligt, hvad vi har lyst til at spise og drikke, så depotet byder på lidt af hvert.

Udover depotet brugte jeg i dag naturlig doping i form af grøntsagsjuice, som jeg pressede i går. Det fungerede godt, så det gør jeg igen.

I går var mine lægmuskler ømme, så Ulrich gav mig massage, og jeg havde isposer på, men jeg var spændt på, hvordan det ville føles i dag. Massage og is hjalp, for i dag var mine ben klar, og jeg havde mere energi end forventet. Det blæste en del, så vi var glade for, at der er læ på en del af ruten, og vi nød, at solen var på besøg.

Ja, som så ofte før var det en skøn dag i løbeskoene med smil og godt humør. På Fredskov ruten møder vi hinanden mange gange undervejs, og det er fedt med smil og glade bemærkninger. Tak for i dag!

Dagen i tal

Tidspunkt Lørdag den 7. februar 2015, kl. 8.30
Sted Fredskov Marathon, www.fredskovmarathon.dk
Resultat 3.57.49
Marathon i alt 555
Marathon i 2015 16

Permanent link til denne artikel: https://www.fredskovmarathon.dk/2015/02/familieprojekt/

Skriv et svar

Your email address will not be published.