Mental træning

Jeg kunne mærke det, da jeg stod op: Det bliver en hård dag i løbeskoene. I stedet for at blive hjemme, bestemte jeg mig for, at jeg ville bruge dagen til mental træning. Mit mål var at komme igennem Skodsborg Marathon med positive tanker og et smil. 

Da jeg parkerede bilen i Skodsborg i morges, havde jeg lidt ondt af mig selv et øjeblik. Jeg var skidt tilpas, og min appetit var begrænset. Så hørte jeg sætningen i mine tanker, “Jeg kan, jeg vil, jeg gør det. Jeg kan, jeg vil, jeg gør det. Jeg kan, jeg vil, jeg gør det”. Så var jeg tilbage på sporet. Det var mit eget ansvar at få en god tur.

Jeg har sagt sætningen “Jeg kan, jeg vil, jeg gør det” til mig selv tusindvis af gange, og nu er den blevet en del af mig, så den kommer af sig selv, hvilket er en stor fordel i udfordrende situationer.

Allerede efter 12 kilometer var mine ben tunge, og jeg tænkte, “Det er okay. Jeg kan godt klare det de næste 30 km.” Så valgte jeg positive tanker, nød naturen og satte små mål undervejs med belønning. Belønningen var at gå op ad en bakke eller komme i depot. Ja, jeg brugte alle trick i dag, og jeg kom igennem med et smil og MEGET trætte ben. Så trætte at jeg kom til at tænke på 366/365, 5 marathon på 48 timer og 100 km.

Jeg nåede mit mål. I morgen får benene en fridag.

Tak for i dag 🙂

Dagen i tal

Tidspunkt Tirsdag den 24. februar 2015, kl. 8.30
Sted Skodsborg Marathon, www.skodsborgmarathon.dk
Resultat 4.45.09
Marathon i alt 563
Marathon i 2015 24

Permanent link til denne artikel: https://www.fredskovmarathon.dk/2015/02/mental-traening/

Skriv et svar

Your email address will not be published.