Fokus på det, du ønsker

Jeg er frisk og fuld af energi………Jeg er frisk og fuld af energi………Jeg er frisk og fuld af energi………Jeg er frisk og fuld af energi………Jeg er frisk og fuld af energi………Jeg er frisk og fuld af energi………Jeg er frisk og fuld af energi………Jeg er frisk og fuld af energi………Jeg er frisk og fuld af energi………

Sådan lød det i mine tanker i dag. I morges gik det nemlig op for mig, at jeg i den sidste 1½ uges tid har haft for meget fokus på, at jeg var træt, og så er jeg bare blevet mere træt. 

Vi skal fokusere på det, vi ønsker, så i dag fortalte jeg mig selv, “Jeg er frisk og fuld af energi”, og på den måde fik jeg mere energi. Da jeg på sidste runde begyndte at mærke trætheden, og det var udfordrende at holde farten, sagde jeg stadig, “Jeg er frisk og fuld af energi“, og selvom jeg var træt, gav de positive tanker mig et løft.

Fokuser på det, du ønskerer et af mine bedste råd. 

Du får mere livskvalitet, når du fokuserer på det, du ønsker.
Du når i mål, når du fokuserer på det, du ønsker.
Du bliver gladere, når du fokuserer på det, du ønsker.
Du bliver sundere, når du fokuserer på det, du ønsker.
Alt er muligt, når du fokuserer på det, du ønsker.

Jeg havde en skøn marathon dag med lidt sol, småregn, blæst, smil, positive tanker, ro i mit hoved og godt selskab. Tak for i dag 🙂

Dagen i tal

Tidspunkt Torsdag den 26. marts 2015, kl. 8.30
Sted Brøderup Marathon, www.broederupmarathon.dk
Resultat 3.54.42
Marathon i alt 576
Marathon i 2015 37

Permanent link til denne artikel: https://www.fredskovmarathon.dk/2015/03/fokus-paa-det-du-oensker/

Skriv et svar

Your email address will not be published.