Mål for marts nået!

Mål 31/3-2015: 577 marathon. Sådan står der i min kalender, og nu kan jeg sætte hak ved det. I morgen fortsætter jeg med målet for april – 590 marathon. Det er vigtigt for mig at sætte delmål på vejen mod målet. Så er det nemmere at overskue. 

I dag tog vi startbilledet i garagen. Det var koldt, vådt og blæsende udenfor, og vejrudsigten lovede, at det fortsatte under hele løbeturen.

Inden jeg tog hjemmefra sagde Ulrich til mig, “det er jo ikke noget, du ikke har prøvet før.” 🙂

Der var masser at glæde sig over, for vinden kom fra den rigtige side, så på det åbne stykke var der næsten rygvind, og på de to sidste omgange slappede blæsten lidt af og det samme gjorde regn og slud. Selskabet var i top, og der var plads til hygge og smil. Fredskov Marathon – Marathon du ikke vil hjem fra 🙂

Dagen i tal

Tidspunkt Tirsdag den 31. marts 2015, kl. 8.30
Sted Fredskov Marathon, www.fredskovmarathon.dk
Resultat 4.15.30
Marathon i alt 577
Marathon i 2015 38

Permanent link til denne artikel: https://www.fredskovmarathon.dk/2015/03/maal-for-marts-naaet/

Skriv et svar

Your email address will not be published.