Det blæser stadig i Danmark

2015 04 02Nu er jeg blæst godt igennem. For tredje dag i træk var der en del blæst, men jeg glædede mig over, at solen var fremme og regnen blev væk. 

I dag var sidste dag i mit lile  tredages træningsprojekt for at teste formen til løbeturen til Paris, og konklusionen er, at formen er god. Jeg føler mig stærk og klar, så det skal jeg bare blive ved med 🙂

Efter de to sidste dages tre marathon var benene som ventet lidt trætte, og jeg var lidt tung, men jeg fandt en god rytme, tog det ene skridt efter det andet og kom godt i mål.

Dagene her har mindet mig om, at når turen går til Paris, skal tempoet ned til syv minutter per kilometer, for ellers kan jeg ikke nå at restituere dag efter dag efter dag. Tempoet de sidste dage har været lidt for højt, og det gør en kæmpe forskel for restitutionen. Jo hurtigere vi løber, jo længere tid tager det at restituere. Vi skal holde hele vejen til Paris – cirka 1131 km på 19 dage 🙂 Du kan løbe med på en eller flere etaper, hvis du har lyst. Se mere på www.running2paris.dk

Dagen i tal

Tidspunkt Torsdag den 2. april 2015, kl. 9.00
Sted Gåsetårn Marathon, www.gaasetaarnmarathon.dk
Resultat 4.40.06
Marathon i alt 580
Marathon i 2015 41

Permanent link til denne artikel: https://www.fredskovmarathon.dk/2015/04/det-blaeser-stadig-i-danmark/

Skriv et svar

Your email address will not be published.