11 uger til start

2015 04 06

I dag er der 11 uger til eventyret starter, og vi løber mod Paris. Det bliver fantastisk, og jeg glæder mig meget til oplevelsen 🙂

Træningen går godt, og jeg føler mig klar. Næste trin er at få styr på farten. Det er tid til at fokusere på at løbe langsommere, så jeg bliver vant til et langsommere tempo og ikke presser kroppen så meget. Min erfaring er, at jeg kan fortsætte dag efter dag, når jeg løber 7 minutter pr. km. 

Det er udfordrende at løbe langsomt, når energien og kroppen er klar til at løbe hurtigere, men jeg må huske på målet. I dag havde jeg aftalt med Ulrich, at jeg skulle være mindst 4½ time om at løbe marathon, og det lykkedes næsten. Sådan fortsætter jeg de næste 11 uger.

Det var en skøn forårsdag, og efter tre restitutions dage var jeg rigtig klar til marathon og frisk luft. Det er første gang i MEGET lang tid, at jeg har holdt fri fra løbeskoene i tre dage, men det føltes godt, så jeg er ikke misbruger 🙂 🙂

Tak for i dag 🙂

Dagen i tal

Tidspunkt Mandag den 6. april 2015, kl. 8.30
Sted Brøderup Marathon, www.broederupmarathon.dk
Resultat 4.28.48
Marathon i alt 581
Marathon i 2015 42

Permanent link til denne artikel: https://www.fredskovmarathon.dk/2015/04/11-uger-til-start/

Skriv et svar

Your email address will not be published.