Godt løbet!

“Godt løbet.” Det råber jeg tit ude på ruten, når jeg møder andre løbere, og jeg mener det hver gang. Uanset hvad er det godt løbet. Det handler ikke om tempo, løbestil eller at vi skal sammenligne os med hinanden. Vi har allesammen forskellige udgangspunkter og forskellige mål. Langsom, hurtig, tung eller let – Godt løbet. Vi gør det, og nogle dage er nemmere end andre, men vi gør det. Godt løbet.

I dag var jeg meget tilfreds med mig selv, fordi målet var at løbe langsomt som forberedelse til Paris-turen, og jeg gjorde det. Godt løbet.

Det var en dejlig marathondag med en del sol og godt selskab. Tak for i dag!

IMG_2858

Hygge i garagen.

IMG_2862

Min far var med på sidste runde.

IMG_2864

Tillykke med PR til Peter og Michael.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Dagen i tal

Tidspunkt Onsdag den 8. april 2015, kl. 8.30
Sted Fredskov Marathon, www.fredskovmarathon.dk
Resultat 4.38.04
Marathon i alt 582
Marathon i 2015 43

Permanent link til denne artikel: https://www.fredskovmarathon.dk/2015/04/godt-loebet/

Skriv et svar

Your email address will not be published.