40 gange op og ned

Streetcommander Trail Marathon betyder hårdt arbejde, skønne omgivelser og højt humør.

Endnu engang må jeg sige: PRØV DET. Det er for alle, der tør 🙂 Tør at få sved på panden og ømme muskler. Du bestemmer selv, hvor langt du vil løbe. Mindste distance er 4,2 km, så med 10 omgange når vi marathon og 40 gange op og ned i grusgraven. 

Det er meget sjældent, at jeg falder på en løbetur, men i går skete det på min træningstur. Det gjorde ondt, da jeg rante jorden, og en stor hudafskrabning på det ene knæ gjorde, at det så drabeligt ud. Efter at jeg lige havde sundet mig, følte jeg mig ok, så jeg fortsatte turen – først gående og derefter løbende. Hjemme sagde Ulrich omsorgsfuldt, at det måske var en ide at droppe trailløbet i dag. Min mavefornemmelse sagde noget andet: Løb, løb, løb, så det gjorde jeg 🙂

IMG_3033

Så op igen

IMG_3036

Fantastisk udsigt

IMG_3040

Højt humør på sidste omgang

IMG_3041

Ned igen

IMG_3042

Op igen

 

 

 

 

 

IMG_3048

Og op

IMG_3053

Endnu engang ned

IMG_3064

Op igen

 

 

 

 

 

 

 

 

IMG_3069

Gæt engang – op igen.

IMG_3073

Jeg kommer igen

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Det er dejligt med variation, og det fik jeg i dag. Jeg er vant til asfalt, og det var der ikke noget af i dag. Til gengæld var der alt muligt andet ujævnt terræn, så det var nødvendigt at være opmærksom på, hvor jeg satte fødderne. Det er mere intenst, og det bakkede terræn gør, at pulsen er højere. Jeg havde en skøn tur uden mén efter styrtet i går, og jeg løb meget tilfreds i mål og selvfølgelig lidt træt. 
Mange tak for i dag. I will be back 🙂

 

Dagen i tal

Tidspunkt Torsdag den 14. maj 2015, kl. 9.00
Sted Streetcommander Trail Marathon, www.streetcommandertrailmarathon.dk
Resultat 4.37.44
Marathon i alt 597
Marathon i 2015 58

Permanent link til denne artikel: https://www.fredskovmarathon.dk/2015/05/40-gange-op-og-ned/

Skriv et svar

Your email address will not be published.