Tørt og vådt

Vi startede ud i det dejligste vejr. Ingen blæst, lunt vejr og sol, så jeg skiftede til korte ærmer efter første runde. Sådan var det de første 30 kilometer, men så kom regnen.
IMG_3027

Våde i mål!

IMG_3028

Hygge i garagen.

Vi så skyerne komme, og vejrudsigten havde også lovet det, men jeg glædede mig bare over, at det meste af løbet foregik i tørt vejr. Som jeg altid siger; vi må fokusere på det gode – det positive, så er livet meget sjovere. 

Sidste uge var udfordrende for mig, så jeg siger; tak for at jeg bliver udfordret og får muligheden for at blive stærkere. Nu er en ny uge i gang, og jeg havde nye kræfter, så jeg skulle ikke arbejde så hårdt i dag. Skønt at løbe marathon med overskud og godt selskab. Tak for i dag 🙂

Dagen i tal

Tidspunkt Tirsdag den 12. maj 2015, kl. 8.30
Sted Fredskov Marathon, www.fredskovmarathon.dk
Resultat 4.29.20
Marathon i alt 596
Marathon i 2015 57

Permanent link til denne artikel: https://www.fredskovmarathon.dk/2015/05/toert-og-vaadt/

Skriv et svar

Your email address will not be published.