Brusebad og positivt fokus

Marathon nummer 592 bød på både regn, sol og godt selskab 🙂

Det var ikke bare regn – vi fik brusebad. Imens tænkte jeg, “Dejligt at vi fik den første runde i tørvejr. Godt det ikke er så koldt i dag” Så forestillede jeg mig, at regndråberne var mønter, der regnede lige ned i min lomme, og så smilede jeg, og mit fokus var væk fra styrtregnen.

Med 14 km tilbage og mere tunge ben end jeg plejer, tænkte jeg, “Hvor er det dejligt med tørvejr. Nu er der kun en træningstur tilbage. Det kan jeg godt klare.” Så nød jeg fuglenes sang og træerne, der er sprunget ud.

Vi bestemmer selv, hvordan vi ser verden. Vi bestemmer selv, hvad vi fokuserer på. Jeg vælger, at fokuserer på alle mine muligheder og alt det gode, der altid er i  mit liv, uanset hvad. Uanset hvilke udfordringer vi har, så kan vi altid gøre noget, og vi bestemmer selv hvad. Hvilken frihed 🙂

Tak for endnu en dejlig marathondag 🙂

Dagen i tal

Tidspunkt Tirsdag den 5. maj 2015, kl. 8.30
Sted Fitnessnation Cannonball Run, www.fitnessnationcannonballrun.dk
Resultat 4.30.20
Marathon i alt 592
Marathon i 2015 53

Permanent link til denne artikel: https://www.fredskovmarathon.dk/2015/05/brusebadogpositivtfokus/

Skriv et svar

Your email address will not be published.