Jeg kommer

Jeg kommer. Sådan lød SMS’en til racedirector Rene Hjorth i morges. Jeg havde skrevet løbet i min kalender, men ikke tilmeldt mig. I mine tanker havde jeg muligheden for at springe over i dag, for der er nok marathonløb at vælge imellem, så jeg rammer nummer 600 til Copenhagen Marathon.

Det mest optimale var dog at løbe i dag, for jeg vil gerne holde nogle restitutionsdage i ugen op til Copenhagen Marathon.

Derudover kan jeg godt lide at udfordre mig selv, og i disse dage er min  lyst til marathon ikke så stor, og når jeg så alligevel gennemfører med en positiv indstilling, gør det mig stærkere og stærkere.

Når der er noget, vi vil, og det er vigtigt nok, må vi gøre en ekstra indsats. Vi må ikke stoppe, fordi det er lidt hårdt eller gør lidt ondt. Det er midlertidigt og godt givet ud. Det gør os stærkere. 

I dag var vejret bedre end i går, så det var bare skønt og energigivende. Ruten er helt flad, så jeg skulle ikke bruge ekstra kræfter på små stigninger. Ja, der er meget godt at sige om i dag 🙂

Jeg ønsker alle en rigtig dejlig weekend 🙂

Dagen i tal

Tidspunkt Fredag den 8. maj 2015, kl. 8.30
Sted Kanonkuglemarathon, www.cannonballmarathons.dk
Resultat 4.27.45
Marathon i alt 594
Marathon i 2015 55

Permanent link til denne artikel: https://www.fredskovmarathon.dk/2015/05/jeg-kommer/

Skriv et svar

Your email address will not be published.