Mulighed for udvikling

2015 06 18I dag skulle jeg arbejde lidt med mine tanker for at nyde dagens marathon. Motivationen var ikke så stor, vejret var gråt, trist og lidt vådt. Kort sagt, jeg havde ikke lyst.

“Så lad da vær med at løbe marathon – bliv hjemme!” Sådan virker det ikke i mit hoved. Jeg ser det bare som en mulighed for udvikling. En mulighed for at blive stærkere. Jeg bliver altså ikke hjemme, fordi jeg ikke gider. Tværtimod siger jeg tak for udfordringer, der gør mig stærkere, og glæder mig over når jeg kommer godt igennem 🙂

Vi bestemmer selv, hvordan vi ser verden, og i stedet for at fokusere på at vejret var trist, vådt og gråt, og min motivation var i bund, så fokuserede jeg på alt det gode, jeg kunne finde. Jeg tog ja-hatten på og tænkte, tak fordi jeg kan. Tak til min fantastiske krop, fordi den arbejder sammen  med mig på vejen mod mine mål. Tak fordi jeg har erfaret og indset, at jeg selv kan bestemme, hvordan min dag og mit liv skal være – fyldt med glæde eller…… Hvor er det fedt, at det kun er byger, og så er det ikke så koldt. Når jeg kommer i mål, har jeg tre dejlige fridage. Jeg vendte situationen om og kom godt igennem de 42,2 km 🙂

Det var allersidste marathon inden Running2Paris starter på mandag 🙂

Dagen i tal

Tidspunkt Torsdag den 18. juni 2015, kl. 8.30
Sted Kanonkugle Marathon, www.cannonballmarathons.dk
Resultat 4.34.18
Marathon i alt 607
Marathon i 2015 68

Permanent link til denne artikel: https://www.fredskovmarathon.dk/2015/06/mulighed-for-udvikling/

Skriv et svar

Your email address will not be published.