Dag 10 – Varm, varmere, varmest

De sidste dage har varmen været tiltagende, og i dag var det varmest. Allerede i går var Carsten mærket af varmen, så vi vidste, at han i dag ville bruge lang tid på at komme i mål. Vi besluttede at tage dagen, som den kom. Når vi ikke løber sammen er det indimellem udfordrende for Ulrich at sørge for os alle.

Hvorfor løber I så ikke sammen? Det er super hyggeligt at løbe sammen, og det har vi også gjort, men når vi løber så langt i så mange dage, er det svært, hvis man hele tiden skal følge andres tempo. Vi skal selvfølgelig hjælpe hinanden, men vi skal også sørge for, at vi selv har det godt. 

I dag faldt Carsten hurtigt tilbage på grund af varmen, og Claus og jeg fandt hver især vores eget tempo. Da jeg var i depot ved 26 kilometer, sagde Ulrich, at nu kunne han ikke servicere os alle mere, fordi der var for langt imellem os. Jeg fyldte drikkedunken op, fandt kortet på telefonen og var klar på at klare mig selv i et stykke tid. Carsten havde mere brug for Ulrich end Claus og jeg. Det blev til 30 km, før jeg så Ulrich igen. Jeg var forbi to tankstationer og købe is og vand, og selvom jeg havde det hårdt i varmen, så havde jeg det samtidig fantastisk. Det var bare fedt at løbe der ud af 🙂

Claus var også i topform mentalt. Som han sagde undervejs, “jeg er bare så glad.” Udover tankstationerne bankede han på et sted og fik fyldt vanddunken op. Vi havde en skøn dag 🙂

Carsten tog den helt rigtige beslutning efter cirka 32 kilometer og stoppede for i dag. Han tager en fridag i morgen, og så håber vi, at han er klar igen på fredag 🙂

Ulrich har haft en meget varm dag i bilen og har brugt ekstra kræfter på at gøre det bedste for os. Han er årsagen til, at vi kan tage luksusudgaven af en løbetur til Paris 🙂

Det endte med at blive en skøn dag, selvom jeg for første gang på turen vågnede op og tænkte, i dag har jeg ikke lyst! Da jeg fik løbetøjet og sko på, føltes det godt, og efter en dejlig morgenmad, som vores søde værter lavede til os, var jeg klar. 

I morgen er vi fire til start. Michael Jensen er stødt til og løber med til Paris. Livet er herligt 🙂

IMG_3869IMG_3874IMG_3878IMG_3882IMG_3887IMG_3890

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Running2Paris – dagen i tal

  Dag 10 ud af 19
Tidspunkt Onsdag den 1. juli 2015, kl. 8.30
Rute Fra Schmedehausen-Domhof 23, 48268 Greven, Tyskland
til Dorfstrasse 3, 48734 Reken, Tyskland
Længde 66,3 km
Tid 8.56.31
I alt 589 km

Permanent link til denne artikel: https://www.fredskovmarathon.dk/2015/07/dag-10-varm-varmere-varmest/

Skriv et svar

Your email address will not be published.