Dag 9 – Halvvejs

I dag er vi nået halvvejs. Vi er nemlig blevet enige om, at sidste dag ikke tæller. Det bliver en fest ind igennem Paris lidt lige som, når Tour de France slutter. Jeg tror bare, at vi springer champagnen over 🙂 

Det er vildt, at vi allerede er nået så langt. Ved middagstid talte vi om, at vi for en uge siden var på vej over med færgen, og nu var vi i gang med niende etape. Vi havde aftalt at følges de første 35 km, både fordi det er hyggeligt, og fordi ruten flere steder var kompliceret, så Ulrich havde brug for at have os samlet. Det var endnu en varm dag, hvor termometret viste 31 grader, så vi var glade, hver gang der var skygge. Efter 35 km gav Ulrich løbet frit, og så fandt vi hver især vores egen rytme. Jeg løb i tempo svarende til 6.30-7 minutter pr. km. 

Ruten i dag var dejligt varieret med blandt andet skovtur, storbytur og bjergtur. Ulrich har gjort et fantastisk arbejde med at udarbejde løberuten, og det er meget få steder, at den ikke har fungeret så godt. En af de gange var i dag med cirka 15 km tilbage, hvor jeg var varm, træt og sårbar. Når jeg er godt brugt, mister jeg indimellem overblikket, og det gjorde jeg midt i et stort lyskryds uden fodgængerovergang. Jeg følte, at der kom biler alle vegne fra, og jeg tænkte, her kommer jeg aldrig over og følte mig et øjeblik desperat. Hvad skal jeg gøre??? Jeg ringede til Ulrich, og jeg kom vist til at brokke mig (Jeg har sagt undskyld 🙂 ), og efter en kort samtale med ham fandt jeg overblikket igen. Sådan kan det også være, når jeg er presset, men jeg er hurtig til at finde de gode takter igen.

Det var fantastisk at løbe i mål til et stort kar med iskoldt vand til at stikke fødderne i. Hvilken nydelse! Dem, som har Bed-n-Breakfast, hvor vi bor i nat, har gjort meget ud af at gøre vores ophold så komfortabelt som muligt, så de havde sørget for isvand, meget lækker aftensmad og knust is til benene. Så har vi ikke brug for mere 🙂

IMG_3821IMG_3832IMG_3835IMG_3843IMG_3855IMG_3856IMG_3863

 

 

 

 

IMG_3864IMG_3298

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Running2Paris – dagen i tal

  Dag 9 ud af 19
Tidspunkt Tirsdag den 30. juni 2015, kl. 8.30
Rute Fra Reininger Strasse 6, 49163 Bohmte, Tyskland
til Schmedehausen-Domhof 23, 48268 Greven, Tyskland
Længde 61,6 km
Tid 8.57.23
I alt 522,7 km

 

Permanent link til denne artikel: https://www.fredskovmarathon.dk/2015/06/dag-9-halvvejs/

Skriv et svar

Your email address will not be published.