Dag 16 – Kongeetapen

Mange, mange tak for alle jeres hilsner og opbakning. Det er fantastisk og meget motiverende for os alle 🙂

Det var en hård aften i går, og selvom nattesøvnen var god for mig, var jeg lidt mærket af det i morges. Jeg gjorde, hvad jeg kunne for at skjule poserne under øjnene 🙂

Mentalt var jeg helt klar til turens længste etape på 71,2 km, for jeg havde bildt mig selv ind, at det ikke var meget længere, end de andre etaper, men jeg kunne mærke, at jeg havde brug for at løbe en del af turen alene for at bygge mig selv op igen. 

Claus stak af med det samme, og jeg fulgtes med Michael og Carsten de første 35 km. Jeg var ikke på toppen, og jeg kunne mærke klumpen i halsen flere gange. På et tidspunkt sagde jeg til Ulrich, Lige nu har jeg ikke lyst mere, men jeg skal nok klare det. Det ved jeg, svarede han. 

Efter 35 km kom jeg et stykke væk fra Michael og Carsten i forbindelse med et depotstop, og da Ulrich kørte forbi mig, sagde han, at de fulgtes, så jeg skulle bare løbe mit eget løb. Det gjorde jeg så, og det viste sig at være lige det, jeg havde brug for. 

Mens jeg løb der, gik det op for mig, hvor hårdt det egentlig er for mig at være deltager og løbsarrangør på sådan et ekstremt projekt. Selvom Ulrich sørger for alt det praktiske, så tager jeg stadig et stort ansvar (for stort ifølge Ulrich) i forhold til om alle har det godt og alt fungerer. I går skældte Ulrich mig ud, fordi jeg hele tiden vil sørge for alle de andre, men sætter mig selv til side. Det er da vigtigere, at de andre får kakaomælk og isterninger, end at jeg gør det 🙂 

Det var dejligt at få brikkerne til at falde på plads inden i mit hoved, og samtidig nød jeg det fantastiske landskab. I dag var turens smukkeste etape. 65 kilometer med udsigt til marker og igennem små landsbyer. Landskabet bølgede, og igen i dag havde vi en del stigninger. 

Jeg kom i mål med et smil på læben, og klumpen i halsen var væk. Overskuddet er tilbage eller ihvertfald lidt overskud. Jeg kan godt mærke, at jeg  har løbet rigtig mange kilometer de sidste to uger 🙂

Det var den sidste lange etape. De sidste tre etaper er alle under 60 km. Vi er snart i Paris 🙂

IMG_4069IMG_4080IMG_4085

IMG_4097IMG_4104IMG_7005

 

 

 

 

 

IMG_7032IMG_7008IMG_7129

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Running2Paris – dagen i tal

  Dag 16 ud af 19
Tidspunkt Tirsdag den 7. juli 2015, kl. 8.00
Rute Fra 75 Rue du Général de Gaulle, 59216 Sars-Poteries, Frankrig
til 87-89 Rue Michelet, 02100 Saint-Quentin, Frankrig
Længde 71,2 km
Tid

9.20.48

I alt 963,8 km

Permanent link til denne artikel: https://www.fredskovmarathon.dk/2015/07/dag-16-kongeetapen/

Skriv et svar

Your email address will not be published.