Batterierne er ladet op

Det har været en begivenhedsrig sommer, og jeg er taknemmelig for alle de fantastiske oplevelser, jeg har haft. Først brugte jeg de fleste af mine kræfter og kom i mål i Paris, og derefter genopladede jeg batterierne sammen med familien i varme Tyrkiet. Vi lavede ikke meget andet end at slappe af, spille spil, læse og bade. Det var fantastisk 🙂

For at have energi til det startede jeg dagen med en løbetur 🙂 En morgentur hvor det “kun” var 30 grader. 10 kilometer med udsigt til havet og palmer og badet i sved. Så kan jeg kun være glad 🙂 

Nu er mine batterier genopladet, og jeg er frisk og fuld af energi. Klar til at skrive en bog om vores eventyr til Paris og i gang med at forberede mig til foredragssæsonen. Klar til at løbe Marathon en gang imellem 🙂

Det fandt jeg ud af i går aftes, hvor jeg besluttede mig for, at jeg ville løbe marathon i dag. Det blev et varmt marathon i super hyggeligt selskab med løbevenner. Efter cirka tre ugers pause fra de lange distancer var det skønt at løbe langt igen. 

Mange tak for i dag 🙂

IMG_4569IMG_4572IMG_4573

 

 

 

 

 

 

Dagen i tal

Tidspunkt Tirsdag den 4. august 2015, kl. 8.30
Sted Kanonkugle Marathon, www.cannonballmarathons.dk
Resultat 4.32.46
Marathon i alt 609
Marathon i 2015 70

Permanent link til denne artikel: https://www.fredskovmarathon.dk/2015/08/batterierne-er-ladet-op/

Skriv et svar

Your email address will not be published.