Op ad bakke

gruppefotoSelvom der ikke er en eneste bakke i Amager Strandpark , føltes dagens marathon som om det gik op ad bakke. Mine ben var tunge, men det var selskabet ikke 🙂

De første fem omgange snakkede jeg mig igennem sammen med mine gode løbekammerater Carsten Jensen og Henriette Lisse. Det var super hyggeligt og gav energi. Så overhalede Claus Balshøj os med en omgang og satte farten ned, så jeg fulgtes med ham i to omgange. Det var første gang, at jeg så ham efter vores eventyr til Paris, så det var skønt at snakke med ham og blive opdateret. 

Så var der kun en omgang tilbage i det varme vejr, hvor det heldigvis blæste lidt, så det kølede. Den var TUNG. Farten røg helt i bund, og jeg følte stadig, at det var hårdt, mens jeg satte det ene ben foran det andet og kom stille og rolig fremad. Sådan kan det også være, men tunghed skal ikke forhindre mig i at komme i mål. Jeg kan, jeg vil, jeg gør det. Jeg kan jeg vil, jeg gør det. Jeg kan, jeg vil, jeg gør det. Jeg kan jeg vil, jeg gør det. Jeg kan, jeg vil, jeg gør det. Jeg kan jeg vil, jeg gør det.

Det var SKØNT at komme i mål 🙂

mål

Skønt at være i mål sammen med Henriette Lisse og Carsten Jensen

claus og mig

Dejligt at se Claus Balshøj igen. Ham havde jeg ikke set siden Paris.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Dagen i tal

Tidspunkt Onsdag den 12. august 2015, kl. 8.30
Sted Ø-Marathon, www.marathonlisse.dk
Resultat 4.24.46
Marathon i alt 610
Marathon i 2015 71

Permanent link til denne artikel: https://www.fredskovmarathon.dk/2015/08/op-ad-bakke/

Skriv et svar

Your email address will not be published.