En speciel dag

Jeg vidste det ikke fra morgenstunden, men i dag blev en speciel dag for mig. 

Anders Munch Madsen har de sidste fem år ligget øverst på ranglisten i Klub100Marathon Danmark. Han startede for år tilbage ranglisten og havde en godmodig konkurrence med sin løbekammerat Erhard Filtenborg om førstepladsen. Jeg har meget stor respekt for de to skønne herrer, som har banet vejen for os andre. De er mine forbilleder, og jeg er meget taknemmelig for deres indsats.

Klub100Marathon blev hurtigt et mål for mig, og jeg havde kun løbet seks marathon, da jeg spurgte Anders, hvornår jeg kunne komme på boblerlisten. På det tidspunkt havde jeg ikke fantasi til at forestille mig, at jeg 4½ år efter skulle overtage førstepladsen på ranglisten. 

Det er en stor ære, og jeg er meget stolt. Det sidste halve år har jeg tænkt for mig selv, at det ville være sjovt at prøve at ligge nummer et, når jeg var så tæt på. I mine tanker blev det et mål, men jeg havde ikke lyst til at erklære det offentligt, for det har aldrig tidligere handlet om rekorder for mig, og jeg er ikke på den måde et konkurrencemenneske. Jo, jeg konkurrerer med mig selv, og det er vel også bare det, jeg har gjort denne gang. 

Jeg får dog ikke lov til at have rekorden i fem år ligesom Anders, og det har jeg det fint med. Jeg nåede i mål 🙂 Førstepladsen bliver i løbet af et par måneder taget af Rene Hjorth Olsen, og hvis der er en, jeg gerne vil give den videre til, er det ham.

Ja, det blev en speciel dag, da Ulrich ringede til mig, mens jeg løb Vestvoldsmarathon, og sagde, jeg har lige snakket med Anders. Du overtager førstepladsen i dag og han ønsker dig et stort tillykke. Jeg vidste, at jeg var lige ved, men jeg vidste ikke nøjagtigt, hvor mange marathon Anders havde løbet siden sidste opdatering af ranglisten, så det var en dejlig overraskelse. 

Derudover var det den skønneste dag i Brøndbyskoven med godt selskab, sol og læ for vinden. Mange tak for i dag 🙂

IMG_4712IMG_4714IMG_4718IMG_4720IMG_4721IMG_4727

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Dagen i tal

Tidspunkt Onsdag den 19. august 2015, kl. 8.00
Sted Vestvoldsmarathon, www.freewebsite-service.com/moellebro
Resultat 4.29.53
Marathon i alt 613
Marathon i 2015 74

Permanent link til denne artikel: https://www.fredskovmarathon.dk/2015/08/en-speciel-dag/

Skriv et svar

Your email address will not be published.