Lidt af hvert

I dag var det dejligt at have lidt mere overskud, end jeg havde, da jeg løb mit sidste marathon. Men sådan startede det ikke ud. Jeg var en meget langsom starter, og min venstre læg brokkede sig lidt, så jeg faldt hurtigt bagud og tænkte, det kan godt være, at det ikke bliver sjovt, men jeg ved, at jeg kan klare det i mit eget tempo. Efter første runde i mit eget selskab havde jeg fået input til mine foredrag, og mine ben var varmet op, så jeg satte farten lidt op. Efter anden omgang nåede jeg nogle af de andre løbere, og jeg mærkede overskuddet, som manglede i starten. 

Det var super hyggeligt at løbe og snakke, så de næste runder gik næsten uden at jeg lagde mærke til det. Solen skinnede, og det blæste en del, og det betyder både mod- og medvind. Især den ene del af ruten var hård, selvom den er naturskøn. Modvind og et meget smalt spor at løbe i kunne mærkes på sidste omgang, så farten faldt lidt, og jeg gav mig selv tid til at være fotograf.

Det var en skøn dag i løbeskoene – en dag, der bød på lidt af hvert. Tak for turen 🙂

IMG_4692

Skønne omgivelser og modvind.

IMG_4695

På den ene del af ruten løber vi langs Ringsted Å.

IMG_4697

Der er mange måder at nyde livet på.

IMG_4698

Det kan man da kun blive glad af.

IMG_4706

Tak for turen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Dagen i tal

Tidspunkt Tirsdag den 18. august 2015, kl. 8.30
Sted Fitnessnation Cannonball Run, www.fitnessnationcannonballrun.dk
Resultat 4.25.02
Marathon i alt 612
Marathon i 2015 73

Permanent link til denne artikel: https://www.fredskovmarathon.dk/2015/08/lidt-af-hvert/

Skriv et svar

Your email address will not be published.