Værtens Mindste Broløb

Det var dejligt at snøre løbeskoene efter en uges pause. Ja, den er god nok. Jeg har ikke løbet siden i lørdags, hvor jeg løb marathon i Knuthenborg Safaripark. Det er år siden, at jeg har holdt så lang pause fra løbeskoene, men det betyder ikke, at jeg har ligget på sofaen – tværtimod. Jeg har været til spinning, og det er meget sjovere (og hårdere), end jeg havde forestillet mig, og det er helt sikkert godt for min krop med varierende træning. 

I dag blev VÆRTENS MINDSTE BROLØB afholdt for første gang i Karrebæksminde. Dejligt med spændende initiativer i mit lokalområde. Det er et weekendarrangement med forskellige discipliner og distancer. Jeg er især vild med, udover marathon selvfølgelig 🙂 KARREBÆKSMINDE DOWNTOWN – en kort distance for kørestols- og rollator-brugere. Et fantastisk koncept. Uanset hvad – så kan vi altid noget. 

Da jeg hentede startnummer, var de første rollator-brugere ved at ankomme. Jeg hilste på en ældre mand med rollator og startnummer, som var meget forventningsfuld. Vejrudsigten var lovende, så det kom som en overraskelse, da regnen silede ned minutter før start. Heldigvis holdt det hurtigt efter op, og det endte med fint løbevejr.

Ruten var skøn og viste de skønneste steder i Næstved og omegn. Vi var omkring både Gavnø Slot, Herlufsholm Kostskole og Saltø Gods. Det var en tur med meget varierende udsigt. By, land, mark, skov og vand. Jeg er klar igen til næste år 🙂

Mange tak for i dag!

IMG_5002IMG_5003IMG_5015IMG_5017IMG_5019IMG_5022

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Dagen i tal

Tidspunkt Lørdag den 12. september 2015, kl. 10.15
Sted Værtens Mindste Broløb, www.vmbroloeb.dk
Resultat 4.23.18
Marathon i alt 618
Marathon i 2015 79

Permanent link til denne artikel: https://www.fredskovmarathon.dk/2015/09/vaertens-mindste-broloeb/

Skriv et svar

Your email address will not be published.