Hvad nu? Hvad er dit mål?

HVAD NU? HVAD ER DIT MÅL? Det spørgsmål bliver jeg tit stillet for tiden, og det kan jeg godt forstå. Nu har jeg nået to store mål inden for de sidste måneder, så hvad nu? Lige nu nyder jeg det bare og klapper mig selv på skulderen – Jeg gjorde det – flot klaret. Det er vigtigt at anerkende sig selv og ikke bare drøne videre til det næste. Sindet, hjernen og alle cellerne skal forstå, at JEG GJORDE DET. Jeg skal mærke det i kroppen – tilfredsstillelsen, og så skal jeg huske den følelse. Den kan jeg bruge næste gang, jeg står i en svær situation, eller jeg mangler motivation til at fortsætte. Så kan jeg huske på følelsen – tilfredsstillelsen. Den følelse vil jeg gerne mærke igen, og så går det ikke at give op.

Det er ikke nødvendigt at opnå store mål for at mærke tilfredsstillelsen. Det kan være små ting, der giver følelsen. For eksempel tilfredsstillelsen over at nå dagens liste af opgaver. Det er også at nå i mål. Anerkend dig selv og husk følelsen.

HVAD ER DIT MÅL? Når folk spørger mig, mener de store løbemål. Lige nu har jeg ikke nogen, for jeg har ikke fået en ide, der gav mig en god mavefornemmelse og fik mit hjerte til at banke. Derimod bruger jeg mål hele tiden i min hverdag. Lige nu er det mit mål at bruge mit kort til Scala (Træning og Fitness) femten gange i september. Da jeg satte målet, vidste jeg, at det var ambitiøst, men muligt. Vi skal ikke være bange for ambitiøse mål. Det værste, der kan ske, er, at vi ikke når det, men vi når helt sikkert meget mere, end hvis vi havde sat et lavere mål. Hvis jeg havde sat et mål om ti gange, så havde jeg nået ti gange. Nu når jeg femten, for målet er vigtigt nok for mig, så jeg gør en ekstra indsats. Hvis ikke jeg når helt i mål med foreksempel tolv, så er jeg nået mere end ti gange, og det kan jo ikke være en fiasko. 

Mange gange i Fitness betyder færre løbeture, og min krop er glad for variationen. MEN jeg vil helst ikke undvære et marathon indimellem, så i dag løb jeg en skøn tur i Brøndbyskoven til Vestvoldsmarathon. Vi startede med flot solskin og blå himmel og sluttede i gråvejr, men regnen nåede os ikke 🙂

IMG_5030IMG_5026IMG_5031

 

 

 

 

 

 

Dagen i tal

Tidspunkt Onsdag den 16. september 2015, kl. 8.30
Sted Vestvoldsmarathon, www.freewebsite-service.com/moellebro
Resultat 4.36.44
Marathon i alt 619
Marathon i 2015 80

Permanent link til denne artikel: https://www.fredskovmarathon.dk/2015/09/hvad-nu-hvad-er-dit-maal/

Skriv et svar

Your email address will not be published.