Friske ben og frisk vind

Jeg var spændt, da jeg tog løbeskoene på i morges. Hvordan ville løbet i dag være? Jeg havde ikke haft løbeskoene på i to uger – ikke engang på en træningstur. Til gengæld har jeg været en flittig gæst til spinning i Scala Fitness, Næstved, hvor jeg nyder at knokle på cyklen, få pulsen helt op og svede, så der er søer på gulvet.

Mine ben havde brug for en pause fra løbet. Trætheden har ikke rigtig ville slippe, og lige siden Paris har jeg ikke følt, at mine ben var rigtig friske. I den sidste uges tid har jeg kunnet mærke, at mine ben havde det bedre, så jeg var spændt på, hvordan det ville føles i dag.

Da startskuddet gik, og vi havde taget de første skridt lød det fra mig, Hvor er det fantastisk at mærke, at mine ben er friske! Jeg følte mig energifyldt og satte farten op. Solen skinnede, himlen var blå, men der blæste en frisk vind, så cirka halvdelen af ruten var i modvind. Det gjorde ikke så meget den første halve marathon 🙂

På tredje runde ud af fire begyndte benene at blive tungere, så jeg begyndte at sige inde i hovedet, Jeg kan, jeg vil, jeg gør det. Jeg kan, jeg vil, jeg gør det. Jeg kan, jeg vil, jeg gør det. Jeg kan, jeg vil, jeg gør det. Jeg ville gerne i mål under fire timer, og jeg var kommet godt fra start, men jeg manglede stadig en del kilometer, og jeg tænkte, benene er trætte, men det kan jeg godt klare resten af vejen. Så forestillede jeg mig mine celler, der heppede på mig, Kom så, Annette. Kom så Annette. Du kan godt. Vi er med dig. 

På fjerde runde følte jeg næsten, at jeg stod stille i modvinden, og jeg kunne se på mit ur, at jeg måtte kæmpe for at nå ind under fire timer. Men det var vigtigt for mig, så jeg sagde for mig selv, Kom så, Annette. Du har mere i dig. Du har prøvet det, der var hårdere. Kom så, giv den lidt til. Jeg åd den ene kilometer efter den anden og kom i mål på 3.59.05. SÅDAN! JEG GJORDE DET! For første gang i fem måneder kom jeg i mål under fire timer, og det var en skøn følelse.

Jeg havde en dejlig dag til Sydkystløbet, hvor Greve Trim endnu engang havde sørget for et fantastisk arrangement. Tak til alle for en skøn dag og tak til alle hepperne, som giver mig motivation tilbage 🙂

Dagen i tal

Tidspunkt Søndag den 11. oktober 2015, kl. 10.00
Sted Sydkystløbet, www.sydkystloebet.dk
Resultat 3.59.05
Marathon i alt 622
Marathon i 2015 83

Permanent link til denne artikel: https://www.fredskovmarathon.dk/2015/10/friske-ben-og-frisk-vind/

Skriv et svar

Your email address will not be published.