Marselis Marathon

Det er lang tid siden, at jeg planlagde at løbe Marselis Marathon i Århus. En lørdag hvor jeg alligevel ikke kunne være alle steder på en gang. Emilie spillede klubbens eget håndboldstævne, og det ærgrede mig, at jeg ikke kunne være med, men hun sagde til mig, at jeg skulle tage afsted. Du ser mig næsten altid spille, mor, og du kan se os søndag. To af løbevennerne løb marathon nummer 100 i dag, men de gjorde det ikke begge to til Marselis Marathon, så jeg gik glip af Palle Mandrups fest i Hornbæk, men til gengæld var jeg med til Michael Kongerslevs i Århus. Sådan er livet, tilvalg giver fravalg, og det må vi acceptere, mens vi glæder os over vores valg.

Jeg glædede mig over at løbe Marselis Marathon. Et marathon i fantastiske omgivelser men også et hårdt marathon med en del bakker. Igennem skoven med udsigt over havet. Op og ned og op og ned, så benene kom på overarbejde 🙂 Jeg nød også tilråbene fra alle de søde hjælpere, der stod i depot eller viste vej.

Det var andet år, der blev afholdt Marselis Marathon, men jeg er sikker på, at det er kommet for at blive, og jeg kan kun anbefale at løbe det til næste år. Det er meget anderledes end alle asfaltløbene, men indimellem er det også skønt med noget andet. Jeg har selv løbet mange af de samme løb, fordi logistikken har været vigtigt, når jeg har løbet så mange marathon. Nu har jeg nået det, jeg ville, og jeg har besluttet, at jeg vil løbe færre marathon, og i stedet løbe flere løb, jeg ikke har prøvet før samt ultraløb. Mon ikke jeg skal til Mors, september 2016, og løbe 100 miles 🙂

Tak for en skøn dag i Århus og stort tillykke til både Palle og Michael med marathon nummer 100.

IMG_5084IMG_5090IMG_5091IMG_5094IMG_5098

 

 

 

 

IMG_5100IMG_5105IMG_5106IMG_5115

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Dagen i tal

Tidspunkt Lørdag den 26. september 2015, kl. 10.00
Sted Marselis Marathon, www.marselismarathon.dk
Resultat 4.29.48
Marathon i alt 621
Marathon i 2015 82

Permanent link til denne artikel: https://www.fredskovmarathon.dk/2015/09/marselis-marathon/

Skriv et svar

Your email address will not be published.